Portefølje Bølgen Invest

 

AkvaFresh leverer anlegg for membranfiltrering av sjø- og ferskvann og kan skreddersy vannkvalitet til ulike anvendelser i havbruksnæringen. Selskapet er lokalisert i Vanvikan i Indre Fosen kommune. Les mer om AkvaFresh på www.akvafresh.no.

Rådgivningsselskapet aPOINT bistår offentlige og private virksomheter med energiløsninger, digitalisering og prosjektledelse. Selskapet er lokalisert i Kristiansund. Les mer om aPOINT på www.apoint.no.

Autility er en programvare- og tjenesteleverandør rettet mot eiendomsbransjen. Selskapet er lokalisert i Kristiansund. Les mer om Autility på www.autility.no.

Møre Maritime er et uavhengig design- og konsulentselskap lokalisert i Kristiansund. Selskapet satser spesielt på utvikling av moderne fartøy for havbruksnæringen med blant annet nye og robuste konsepter for servicefartøy, slakteskip og brønnbåter. Les mer om Møre Maritime på www.moremaritime.com.

Ramme er en tysk produsent av permanentmagnetmotorer. Selskapet eies gjennom holdingselskapet Inpower Invest. Les mer om Ramme på www.ramme.de.