Portefølje Bølgen Invest

 

 

KSU Ronten logoKristiansund Røntgen ble etablert med Bølgen Invest som største aksjonær i 2018 som et privat radiologisk helsetilbud. Les mer om Kristiansund Røntgen på www.ksurontgen.no.

aPOINT logoRådgivningsselskapet aPOINT bistår offentlige og private virksomheter med energiløsninger og digitalisering. Selskapet er lokalisert i Kristiansund. Les mer om aPOINT på www.apoint.no.

Logo KontaliKontali Analyse er et verdensledende analyseselskap innen fiskeri og havbruk lokalisert i Kristiansund. Selskapet utfører analyseoppdrag, foredrag, workshops og utgir publikasjoner og spesialrapporter for fiskeri- og havbruksnæringen i hele verden. Les mer om Kontali Analyse på www.kontali.no.

Logo MaritechMaritech er et programvare- og konsulentselskap med hovedkontor på Averøy. Selskapet er markedsleder innen forretningssystemer for fiskeri og havbruksnæringen. Les mer om Maritech på www.maritech.no.

Logo Møre MaritimeMøre Maritime er et uavhengig design- og konsulentselskap lokalisert i Kristiansund. Selskapet satser spesielt på utvikling av moderne fartøy for havbruksnæringen med blant annet nye og robuste konsepter for servicefartøy, slakteskip og brønnbåter. Les mer om Møre Maritime på www.moremaritime.com.

Logo RammeRamme er en tysk produsent av permanentmagnetmotorer. Selskapet eies gjennom holdingselskapet Inpower Invest. Les mer om Ramme på www.ramme.de.